Cloeck & Moedigh 0413 478 778

NJBB Tripletten toernooi – 15 juni

Afgelopen zaterdag werd op het terrein van Cloeck & Moedigh een NJBB-triplettentoernooi gespeeld. Hieraan namen teams uit de hele regio deel en ook diverse teams van Cloeck & Moedigh zelf. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind en het bleef de hele tijd droog.Na 4 ronden kwam het team van Cloeck & Moedigh, bestaande uit Martien vd Hurk/Piet Habraken/Ad vd Velden, als sterkste uit de bus met 4 overwinningen en een saldo van +28. Het team van de Walnoot uit Boxtel, Martin Schelle/Henny van Weert/Sef Pijpers, werd 2e met 4 overwinningen en een saldo van +19. Op de 3e plaats eindigde het Cloeck & Moedigh-team van Kees Luijten en Gerrie en Wim vd Rijdt met 3 overwinningen en een saldo van +21. Op de 4e plaats eindigde het team van Plop uit Uden, Gerda en Anton vd Brand en Henk vd Hoogen, met 3 overwinningen  en een saldo van +13. Voor veel nieuwe leden van Cloeck & Moedigh was dit hun eerste optreden op een NJBB-toernooi en een mooie ervaring.

Voor de volledige uitslag: Klik hier

 

Leave a Reply