Cloeck & Moedigh 0413 478 778

Kasteeltoernooi

 

Zaterdag 25 mei stond het jaarlijks Kasteeltoernooi rondom Kasteel Henkenshage op het programma, georganiseerd door Cloeck en Moedigh. Helaas was het onmogelijk om banen uit te zetten rondom het kasteel: vanwege de vele regen was het een grote modderpoel geworden. Maar Cloeck en Moedigh beschikt over een prachtige accommodatie met buitenbanen, dus werd het toernooi hierop gespeeld!
Het Kasteeltoernooi wordt elk jaar druk bezocht en ook nu weer kwam men van ver om hier doublet wedstrijden te spelen. Behalve uit België was er nu ook een hele groep uit Zwitserland present. Er deden in totaal 86 boulers mee en uiteindelijk waren er 5 doublets die al hun wedstrijden wisten te winnen.
Op saldo waren het Trieu Nguyen en Ali die het Kasteeltoernooi 2024 op hun naam mochten schrijven. Van de 43 teams wisten Huub van Abeelen en Bas in ’t Zand van Cloeck en Moedigh een mooie 14e plek te behalen in dit sterk bezette toernooi!

De volledige uitslag vindt u onder het menu Wedstrijden/Toernooien/Kasteeltoernooi