Cloeck & Moedigh 0413 478 778

40 jaar Cloeck & Moedigh: feest!

Dat moest gevierd worden en dat deden we dan ook op zondag 23 juli. Na de mooie woorden van onze voorzitter en koffie met gebak kon de feestdag beginnen. Het weer werkte niet helemaal mee deze dag, dus nam het jubileumcomité de beslissing om het feest binnen te houden. Ondanks het mindere weer konden er toch nog 2 ronden buiten gebould worden. Nadat iedereen een ijsje genuttigd had, werd er een loterij gehouden in de meer dan prachtig versierde hal. Het comité, bestaande uit Piet Habraken, Trudy van der Hagen, Leon van de Rijdt, Ingrid van den Eijnden en Frenk van Mierlo, hadden echt alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk feest van te maken! Het duo “Prettig Weekend” zorgde voor de juiste sfeer. Er werd gedanst en meegezongen en na het mooi verzorgde buffet en de nazit ging iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts.

Namens het comité, bestuur en alle vrijwilligers die meehielpen met het opbouwen en afruimen “Hartelijk Dank”.

Bij interesse voor foto’s van deze dag, kunnen leden contact opnemen met Frenk.