Cloeck & Moedigh 0413 478 778

NPC – Uitslagen 6 april

Zaterdag werden er nog twee wedstrijden gespeeld in de NPC competitie.
Team 2 nam het thuis op tegen het team van Gemert de Boules 1. Gemert had genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden. Na 5 van de 8 games had Gemert een 1 – 4 voorsprong en dat was genoeg om de vlag te hijsen: de eindstand werd 2 – 6!
De enige kampioen van Cloeck en Moedigh, team 7, sloot de competitie af met een 5 – 3 overwinning op het 2e team van Gemert.

Nu de NPC competitie is afgelopen, is het weer tijd voor de diverse toernooien. Afgelopen donderdag is men begonnen met het tête-à-tête toernooi. Na de eerste gespeelde wedstrijden ligt alles nog open. Aanstaande donderdag gaat men verder. Op deze avonden zijn er steeds 2 wedstrijden – aanvang 19:00 uur. Je bent van harte welkom om te komen kijken op de buitenbanen!

Onder het menu Wedstrijden/NPC zijn de samenstelling van de 8 C&M-teams, het speelschema en de standen te vinden.